Until Dawn'ın İptal Edilen PS3 Sürümünden Oynanış Videosu

20.12.2016 08:44 Gazali Çetinkaya

 
   Supermassive Games'in PlayStation 4'e özel olarak sunduğu Until Dawn geçtiğiniz yıl çıkış yaptı ancak en başa dönecek olursak geliştirici stüdyo oyunu 2012 yılında PlayStation 3'e özel duyurmuştu.
 
   PS Move kontrollerine destek sunarak gelmesi planlanan yapımda fener, silah ve benzeri gereçleri kullanarak şafağa kadar hayatta kalmaya çalışılması planlanıyordu ve oyun ilk başta First Person kamera açısı ile geliştiriliyordu.
 
   Ardından 2014 yılında Sony ile Supermassive Games Until Dawn'ın PlayStation 3'e gelmeyeceğini ve daha büyük bir prodüksiyon ile PlayStation 4'e geleceğini açıklamıştı.
 
   Dün gece de PtoPOnline oyunun iptal edilen PlayStation 3 prototip sürümünden epey uzun bir oynanış videosu paylaştı. İşte Until Dawn PlayStation 3'e çıksaydı aşağı yukarı şöyle görünecekti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler