Uplay'den Silinen Oyunlar Çalıntı Kredi Kartlarıyla Alınmış

28.01.2015 15:13 Samet Konuksal


    Takipçilerimizin bildiği üzere Ubisoft, bazı oyuncuların Uplay hesaplarından oyunları silmeye başlamıştı. Yetkilendirilmemiş sitelerden satın alındığı belirtilen bu oyunlarla ilgili açıklama Ubisoft'tan değil, Electronic Arts'tan geldi.
 
    G2A.com ve Kinguin gibi sitelerde oyuncular, sahip oldukları oyun anahtarını başka birine satabiliyor. İşte bu sitelerden alınan bazı oyunların çalıntı kredi kartlarıyla satın alındığı ortaya çıktı. Belirtilenlere göre bazı kişiler çalıntı kredi kartını kullanarak EA'in servisi Origin'den çok sayıda Far Cry 4 ve Assassin's Creed: Unity satın almış. Satın alınan oyunların Uplay kodlarını da G2A ve Kinguin'de satarak kendini temize çıkarmak istemiş. Ancak Ubisoft durumu farkedince böyle bir durum ortaya çıkmış.
 
    Tabii ki burada bir tarafı suçlu belirlemek zor. Zira Electronic Arts, gelecekte yaşanabilecek diğer vakaları önlemek adına Origin'de Ubisoft oyunlarının satışını durdurdu. G2A ve Kinguin ise durumdan etkilenen oyunculara temiz oyun anahtarı vermeyi vadediyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler