VGA Videolarında Sıra The Amazing Spider-Man'de!

11.12.2011 04:49 Levent Polater

 
    2 hayranlarını tatmin edemeyen Spider-Man oyunundan sonra Beenox, açık dünya tabanlı the Amazing Spider-Man'i geliştirmeye karar verdiğini geçtiğimiz aylarda yaptığı duyuru ile açıklamıştı.
 
    Peki bu sefer geçmişteki hatalarından ne gibi ders çıkarmış olabilirler? Belki bu konuda bize yeni VGA videosu yardımcı olabilir. Yeni VGA videosunda New York'a saldıran robotları ortadan kaldırmaya çalışan Spider-man, daha esnek ve animasyon konusunda daha zengin bir içeriğe sahipmiş gibi görünüyor.

   Henüz çıkış tarihi bilinmezliğini korurken platform olarak PC, PS3 ve Xbox 360'a yapılan yeni Spider-Man'in VGA videosunu aşağıda bulabilirsiniz:

[DHVIDEO=3703]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Amazing Spider-Man Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler