VGA'da Gösterilecek İlk İki Oyun Belli Oldu

27.11.2012 00:55 Samet Konuksal


    Büyük bir senenin belki de oyuncular açısından en keyifli anına yaklaştık. Video Game Awards döneminde hem oyuncular senenin en iyilerini seçiyor, hem de oyun yapımcıları kendilerini beğendirmek için sahneye çıkıyor. VGA töreninde gösterilecek ilk iki oyun da belli oldu.
 
    Yapılan açıklamalara göre geçtiğimiz sene VGA'da duyurulan The Last of Us'ın haricinde Gears of War: Judgment, Video Game Awards sırasında yeni bilgiler ve videolarıyla birlikte gösterilecek.
 
    Game Informer dergisi tarafından verilen ilk bilgilere göre Last of Us'ın VGA'da gösterilecek bölümünde kahramanlarımız Joel ve Ellie, gizemli bir kadınla tanışacak. Bu kadına güvenip güvenmemiz de video sırasında ortaya çıkacak. Gears of War: Judgment'in VGA içeriği hakkında net bilgilere henüz sahip değiliz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 1 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 13 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler