VGC: Yeni Call of Duty Oyunu, Modern Warfare'ın Motorunu Kullanacak

31.03.2021 00:23 Gazali Çetinkaya

 
Eurogamer sitesi yeni Call of Duty oyununun İkinci Dünya Savaşı'na geri döneceğini ortaya çıkardı ve oyunun motoru da belli olmuş gibi görünüyor.
 
Video Games Chronicle sitesinin kaynaklarına göre, Sledgehammer Games tarafından geliştirilen yeni Call of Duty oyunu, 2019'daki Modern Warfare'ın motorunu kullanacak.
 
Modern Warfare, IW8 adlı yeni bir motora sahipti ve grafik, fizik ve ses gibi alanlarda büyük iyileştirmeler getiriyordu. Serinin son çıkan oyunu Black Ops Cold War ise Black Ops 4'teki motorun güncellenmiş versiyonunu kullanıyor.
 
Charlie Intel'in yaptığı anket oyuncuların Modern Warfare motorunu, Black Ops Cold War'unkine tercih ettiğini gösteriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler