VITA'nın Şarjı 4 Saat 29 Dakika Dayandı

Vita kısa bir süre önce Japonya marketlerinde yerini aldı.
20.12.2011 13:50 Talha Aynacı

 
    Sony'nin yeni el konsolu Vita, PSP'ye oranla çok daha başarılı bir batarya performansı sergiliyor. NeoGAF forumlarında PS Vita sahibi bir oyuncu tarafından yapılan teste göre pek çok özelliği kullanılır halde Vita, 4 saat 29 dakika dayandı.
 
    Test esnasında tek kişilik mod dışında 30 dakika boyunca online oyun da oynandığı (Ultimate Marvel vs Capcom 3), kimi zaman web tarayıcısından bazı sitelere girilerek gezildiği, oyun esnasında Trophy eklentisine girilerek kazanılan trophy'lere bakıldığı not düşülmüş. Batarya 4 saat 11 dakika sonra uyarı vermesinin ardından 4 saat 29 dakika sonra tükenmiş. İşte Test sırasında kullanılan PS Vita'nın özellikleri:
 
- 3G/Wifi Modeli
Mobil Data (3G) açık ( Muhtemelen data alışverişi yapılmamış.)
- Wifi açık ve ev internetine bağlı ( Kullanıcı internete bağlı bulunduğu esnada tüm bildirimleri almış)
- Bluetooth kapalı
- Parlaklık en üst seviyede ( Parlaklık, batarya yavaş tüketim modunun en üst seviyesindeymiş. Bu da % 80 parlaklık demek oluyor ve bunun bile yeterli olduğu söyleniyor.)
- Otomatik güncelleme açık
- Kulaklık takılı ve ses ayarı % 50 oranında açık.
 
Sizce 4:30 saatlik batarya gücü yeterli mi dersiniz ?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler