VR Oyunu Balloon Flying over Tokyo and Hokkaido 7 Temmuz'da Çıkış Yapacak

03.07.2021 10:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici VR RETRO REMASTER tarafından 7 Temmuz'da Steam üzerinden yayınlanacak olan VR Balloon Flying over Tokyo and Hokkaido ile birçok manzaranın tadını çıkartabileceksiniz. Bu oyun HTC Vive sanal gerçeklik başlığını gerektiriyor.
 
Bu VR interaktif oyunda oyuncular, Japonya'nın güzel doğal manzarasını farklı perspektiflerden deneyimleyebilir ve oyuncuların Japon tarzı sahnelerde inşa edilmiş benzersiz bir kültürel ortamda yaşamalarına ve yoğun bir işten sonra zengin deneyimin keyfini çıkarmasına olanak tanır. 
 
Oyuncular Japonya'yı dolaşmak için bir sıcak hava balonuna binebilir. Uçuş sırasında, yalnız ve gizemli görünen engebeli kayaların arasında çeşitli yüksekliklerde birkaç ahşap ev görebilirsiniz; karla kaplı dağlarda güneş parlıyor ve beyaz karın içinde sıcak hava balonu var. 
 
Karla kaplı dağların manzarasının tadını çıkarmak için dağın tepesinden yavaşça yükselin. Oyuncular ayrıca Griffinlerin perspektifinden derin dağlarda ve doruklarda dere üzerinden uçabilir ve uçuş sırasında bir sonraki köydeki söğütleri ve çiçekleri hissedebilir. 
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 8 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 9 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler