VR bulmaca platform oyunu Another Fisherman’s Tale için oynanış fragmanı yayınlandı

25.03.2023 21:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Vertigo Games ve geliştirici InnerspaceVR, bulmaca platform oyunu A Fisherman's Tale'in devamı niteliğinde olan Another Fisherman's Tale için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Fragman içerisinde oyunun atmosferi, bazı oyun içi mekanikler, çeşitli bulmaca öğeleri ve daha fazlası yer alıyor.
 
Renkli sanat stiline sahip bulmaca macera deneyimi 
 
 
 
Ödüllü A Fisherman's Tale'in devamı niteliğindeki Another Fisherman's Tale, aklımızı çalıştırabileceğimiz ve yeni bir VR bulmaca macerası olarak karşımıza çıkacak. VR başlıklar için çıkış yapacak olan bu oyunda arka planda bir hikaye yer alacak. Hikaye ile beraber bulmacaları çözecek, yeni yerler keşfedecek ve sırları açığa çıkaracağız.
 
Another Fisherman's Tale, tamamen yeni bir dizi temel mekanik ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu sefer oyuncular daha çok bulmacalar üzerinde uğraşacak ve daha fazla kafa patlatacak.
 
Another Fisherman's Tale, 2023'ün başlarında Steam, Oculus Store ve VIVEPORT üzerinden PlayStation VR2, Quest 2 ve PC için çıkış yapacak. 
 
Another Fisherman’s Tale oynanış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 16 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler