Vahşi Batının Kovboyları!

09.04.2010 01:23 Ersin Kılıç


 
     Vahşi Batı'ya unutulmaz bir macera ile giriş yapacağımız Red Dead Redempiton'un çoklu oyuncu modu için muhteşem bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Her yönü ile bu yıl için en çok heyecanlandığımız oyunların başında gelen Red Dead Redemption, çoklu oyuncu modları ile de adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Oyunun tek kişilik hikaye modu mantığı ile oluşturulan çoklu oyuncu modlarında Red Dead Redemption'un oldukça geniş dünyasında arkadaşlarınızla birlikte at koşturabileceksiniz. Serbest dolaşım modunun bulunacağı çoklu oyuncu modunda ayrıca bazı özel görevlerde yer alacak.
 
     Bu geniş dünyada arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi gezebilir, diğer oyuncuların mekanlarına baskınlar düzenleyebilir veya görevler için birlik olabilirsiniz. Sekiz kişilik grup oluşturabileceğiniz oyunda suçluları yakalama, avlanma gibi görevlere gidebilecek veya Deathmatch gibi oyun modu sayesinde birbiriniz ile yenişmeye çalışacaksınız. Dikkat etmeniz gereken nokta ise avlanmaya gittiğinizde aynı zamanda sizin de bir av konumunda olableceğiniz. Yani grup halinde saldırdığınız bir kaplan, kendini korumak için size saldırabilecek. Kısacası hikaye modundaki tüm benzer aksyon ve yaşayan çevre ile çoklu oyuncu modunda da karşılaşacaksınız.
 
     Kazanacağınız deneyim puanları ile seviye atlayabileceksiniz. 50 seviyenin bulunduğu oyunda seviye durumunuza göre yeni silah ve eşyalar sizi bekliyor olacak. Yani oyunun başında seyahatinizi bir eşşek ile yaparken daha sonra çok daha güçlü bir ata kavuşabileceksiniz. Aynı şey silahlar ve karakter özelleştirmeleri için de geçerli olacak.
 
     At arabaları, kovalamacalar, yepyeni modlar ve dahasını barındıracak olan Red Dead Redemption'un Free Roam Multiplayer adlı bu yeni videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı! 17 Haziran Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 17 Haziran Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 17 Haziran Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 17 Haziran Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 17 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler