Valheim, 2023 Baharında Xbox Konsollarına Geliyor

14.06.2022 22:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Coffee Stain Publishing ve geliştirici Iron Gate, Valheim'i Xbox Series ve Xbox One için 2023 baharında yayınlayacağını duyurdu. Bunun yanı sıra PC için Microsoft Store'a gelecek. Oyun ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Hem yakında çıkacak olan Microsoft Store hem de Xbox konsol sürümleri, tam çapraz oyun desteğine sahip olacak. Oyuncular hangi platformdan oynarlarsa oynasın, tehlikeli İskandinav dünyasında birlikte yeni yapılar inşa edecek, savaşacak ve birlikte hayatta kalmaya çalışacak. Xbox sürümlerine geçiş sürecini Piktiv ve Fishlabs ekibi yönetiyor.
 
Piktiv ve Fishlabs, oyunun yeni Microsoft Store ve Xbox sürümlerinin en iyi performansı vereceğini belirtti. 
 
Iron Gate kurucu ortağı Henrik oyun hakkında şunları söyledi: “Valheim dünyasını muhteşem topluluğumuza sunmaktan gurur duyuyoruz. Oyunumuzu daha fazla insana ulaştırmak için çabalıyoruz. Oyunun yakında Xbox konsollarına ve Microsoft Store'a gelecek olmasından çok mutluyuz " 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valheim Platformlar: PC Geliştirici: Iron Gate AB Dağıtıcısı: Coffee Stain Publishing Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 2 Şubat 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler