Valkyra Chronicles 3'ün Animesinden Ayrıntıları

Valkyria Chronicles serisi Sega'nın son dönemlerdeki en büyük yapımlarından birisi oldu
20.12.2010 11:17 Alkan Adakaner


    Sega bir kaç ay önce Valkyria Chronicles 3'ün animesini bir basın toplantısı ile duyurmuştu, bugün ise oyunla ilgili ilk ayrıntıları paylaştı. Japonya'da "Senjo no Valkyria 3 Tagatame no Juusou" adıyla yayınlanacak 2 bölümlük anime A-1 Pictures tarafından yapılacak.

    Animenin yönetmeninin Nobuhiro Kondo senaryo yazarı ise Hiroshi Onogi olacağı da Sega tarafından açıklandı. Bu arada animenin resmi sitesi de açıldı ve bu sitede yapımcıların animeile ilgili açıklamaları yer alıyor.
 
     Sega, oyun ve animenin birbirleriyle bağlantılı noktaları olacağı konusunda söz veriyor. Valkyria Chronicles 3'ün animesinin Bahar 2011'de Playstation Store'da olması bekleniyor. Bu arada aşağıda anime ile ilgili bir posteri görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valkyria Chronicles 3 Platformlar: PSP Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler