Valkyria Chronicles 3 Batıya Gelmeyecek

Playstation 3'ün kimi yapımcıları zorlayan mimarisi, böyle sonuçlar doğurabiliyor.
11.10.2011 21:16 Talha Aynacı

 
    Playstation 3'de doğan ve gerel görselliği, gerekse oynanışıyla büyük beğeni toplayan Sega'nın koyu kıvamlı, keyif vadeden RPG oyunu Valkyria Chronicles serisi üçüncü oyununda Kuzey Amerika ve Avrupa kıtasında çıkış yapmayacak.
 
    Singapur'da düzenlenen bir röportajda sorulara yanıt veren Sega konsol satışları menajeri Hiroshi Seno, PSP'nin batıda yeterli ilgiyi görmediğini ve Valkyria Chronicles 2'de yerelleştirme için harcanan paraların karşılığını alacak bir satış yapamadıklarını dile getirdi ve buna bağlı olarak üçüncü oyunu batıya getirmeyi planlamadıklarını açıkladı.
 
    Bilindiği gibi ikinci oyunla birlikte, yapım aşamasının daha kolay ve hızlı olacağı için PSP platformuna kaydırılmış ancak ilk oyunu gibi batıda büyük ilgi görmemiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valkyria Chronicles 3 Platformlar: PSP Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler