Valkyria Chronicles için Bir Duyuru Yapılacak

26.08.2011 08:54 Alkan Adakaner


     E3 veya Gamescom gibi fuarlar Batılı oyuncular için büyük önem taşıyor, ama Japon firmalar için ise Tokyo Game Show çok daha büyük bir öneme sahip. Son yıllarda biraz sönük geçen bu fuar geçen yılki sürprizler nedeniyle yeniden heyecanla beklenecek bir etkinliğe dönüştü. SEGA da bu fuara önem veren firmalardan birisi ve fuar öncesinde yeni bir Valkyria Chronicles duyurusu yapabilirler.
 
     Valkyria Chronicles 3'ün blogundaki haberler bölümünde bazı duyuruların yapılacağı söyleniyor. Muhtemelen bu duyurular ek paket vb gibi konularda olabilir, ama yeni bir oyun duyurulursa da bu bizi şaşırtmayacaktır.
 
     Hatırlarsanız Valkyria Chronicles 3 geçen yıl Tokyo Game Show'dan önce duyurulmuştu. Şimdi yeni bir oyun neden TGS 2011 öncesinde duyurulmasın? Aşağıda oyunun blogunda haberle birlikte yayınlanan bir resmi görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valkyria Chronicles 3 Platformlar: PSP Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler