Valve, Steam Deck için Herhangi Bir Erteleme Olmayacağını Bildirdi

15.01.2022 11:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Valve, Kasım 2021'de Steam Deck'in çıkışını küresel tedarik sorunları nedeniyle Şubat 2022'ye ertelediğini duyurdu Valve'da çalışan tasarımcı Greg Coomer yakın zamanda yaptığı bir röportajda, Steam Deck'in Şubat 2022'de piyasaya çıkması konusunda kararlı olduklarını belirtti.
 
Valve, Steam Deck'in Ocak ayındaki gönderisinde, şirketin gelecek ay Steam Deck'i piyasaya süreceğini ve kullanıcılara teslim edeceğini yineledi. Gönderide şu ifadeler yer aldı: "Her şeyden önce Steam Deck'i zamanında çıkarmak ve göndermek istiyoruz. Küresel salgın, tedarik ve nakliye sorunlarına rağmen, Şubat ayının sonunda piyasaya süreceğiz."
 
Valve ek olarak şunları bildirdi: "Buna paralel olarak Steam Deck için çeşitli çalışmalara ve testlere devam ediyoruz. Yakın zamanda da Steam'de yer alan oyunlarda Steam Deck onay simgesini görebileceksiniz. Dört ana kategoriyi de bu kapsamda kontrol ediyoruz: Giriş, sorunsuzluk, ekran ve sistem desteği." 
 
Öte yandan Valve, geliştiricilere Steam Deck için oyunlarını test etme olanağı veriyor. Bu doğrultuda geliştiricilere çok sayıda kit yolluyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Deck Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: Servis Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler