Valve : HL Episode 3 Yapım Aşamasında

Gabe Newell verdiği bu cevaplar ile PS3 ve Half Life fanlaının tepkisini çekecekmiş gibi gözüküyor.
14.08.2009 18:29 Ersin Kılıç

Valve patronu Gabe Newell, Half Life serisinin merakla beklenen yeni bölümü Episode 3'ün yapım aşamasında olduğunu belirtti.
 
GTTV ile yaptığı söyleşide konu ile ilgili yöneltilen soruya "Evet, Episode 3 hala yapım aşamasında" diyerek kısa bir açıklama yapan Newell, oyunun fanlarının bekleyişini sonlandıracak bir tarih malesef beirtmedi.
 
Bu cevap karşısında sunucu Geoff Keighley ise "Eminim öyledir" diyerek, serinin yeni oyununu beklemekten usanan oyunseverlerin hislerine tercüman oldu.
 
Half Life 2 : Episode 3 için çıkış tarihi 2010 olarak tahmin edilse de, serinin yeni halkası için çok daha fazla bekleyecekmişiz gibi gözüküyor.
 
Aynı söyleşide sunucunun "Playstation 3 için de çalışıyormusunuz? Teknolojisini anlayabildiniz mi?" sorusuna ise "Ah, Hayır. Hiçbir şekilde anlayamadık" cevabını veren Newell, PS3 için oyun yapmayacaklarını bir kez daha ile getirdi.
 
Valve daha önce Playstation 3'e oyun yapmanın çok zor olduğunu belirtmiş ve bu söylemi ile bir çok tartışmanın odak noktası olmuştu.             
 
Kaynak 1      
Kaynak 2

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler