Valve'dan 1 Nisan'a Half Life 4 Şakası

01.04.2013 01:22 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz yıllardan da yaşadıklarımızı hatırlarsak, bugün okuyacağımız her habere tereddütlü bir şekilde yaklaşmamız gerekiyor. Şu an için firmalardan 1 Nisan için fazla bir atılım gelmese de Valve, erken davranan firmalardan birisi olmayı seçti.
 
    Valve'in dijital satış platformu Steam'in veritabanından alınan bilgilerin listelendiği SteamDB sitesinde yaklaşık 15 dakika önce Half Life 4 listelendi. Sadece Linux'a hazırlandığı gözüken oyunla ilgili Steam veritabanında henüz Half Life 3'ün olmayışı, oyuncuların sıkça söylediği "Valve 3'e kadar saymayı bilmiyor" sözlerine bir gönderme olsa gerek.
 
Half Life 4'ün Steam kayıtlarına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Güncelleme: Bu şaka Valve tarafından değil, SteamDB yetkilileri tarafından da yapılmış olabilir. Zira sitenin Half Life 4 sayfasına özel olarak "Bu uygulamanın(Evet yalnızca bu uygulamanın) bilgileri direkt olarak Valve tarafından alınmamıştır." ibaresine yer verilmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler