Valve'dan Half Life 3 Söylentilerine Cevap Geldi

25.07.2015 17:48 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi gece saatlerinde You Know adlı YouTube kanalında bir söylenti ortaya atılmış ve Valve ile Half Life 3'le ilgili spekülasyonlar paylaşılmıştı. Bu konunun ardından Valve yetkililere ulaşmaya çalışan oyunculara bir yanıt Marc Laidlaw'dan geldi.
 
    Söylentilere yanıt veren Half Life serisinin tasarımcı ve senaristlerinden Laidlaw, "Valve'ın iç işleri hakkında bir yorum yapamam fakat gördüğüm kadarıyla birileri trollük peşinde. Half Life 1'i 1997 senesinde ertelediğimizden beri bu tip söylentileri yaşıyoruz. Bilinmeyen kaynaklar kendilerini Valve'ın içindenmiş gibi gösterip insanları kandırmaya çalışıyorlar. Şunu söyleyebilirim ki, Valve'da çalışmaya başladığımdan beri bildiğim tek şey var: korku, Valve projelerinin gidişat yönünü etkileyecek son şeydir." sözlerini söyledi.
 
    "Eğer senaryo tamamlandıysa neden oyunla uğraşmak yerine çizgiroman ya da kitap çıkarmıyorsunuz?" sorusuna ise Laidlaw, "Burada bir yanlış anlaşılma bulunuyor çünkü Half Life'ın hikayesi oyundan başka bir yerde devam edemez. Bu yapılamaz. Çünkü hikayeyi oyun motoruyla yapabildiğimiz yeniliklere bağlı olarak şekillendiriyoruz. Hikaye, bu oyunun bir parçası. Oyundaki dövüş ve bulmaca elementleri olmadan böyle bir hikayeyi ortaya koyamayız. Half Life hikayesi, oyunu oynadığınız sürece güzelleşir." cevabını verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 15 Dk önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 42 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler