Vampire Survivors, 10 Kasım'da Xbox Series ve Xbox One'a Geliyor

01.11.2022 19:21 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici, 10 Kasım'da Xbox Series ve Xbox One için roguelike aksiyon oyunu Vampire Survivors'ı yayınlayacağını duyurdu. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da satışa sunulacak.
Vampire Survivors ilk olarak 17 Aralık 2021'de Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için Erken Erişim / Oyun Önizlemesi'nde piyasaya sürüldü. Ardından 20 Ekim 2022'de tam sürüm yayınlandı. Ayrıca PC Game Pass aracılığıyla da edinilebilir.
 
Vampire Survivors, minimalist oyun ve roguelite unsurları ile bir zamanlı hayatta kalma oyunudur. Cehennem boş, şeytanlar burada ve kaçacak ya da saklanacak yer yok. Yapabileceğiniz tek şey, ölüm kaçınılmaz olarak mücadelelerinize son verene kadar hayatta kalabilmek. Yükseltmeler satın almak ve bir sonraki hayatta kalana yardım etmek için her koşuda altın toplayın.
 
Duyuru Fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler