Vampire: The Masquerade - Bloodhunt Yakında Erken Erişimden Ayrılıyor

11.12.2021 17:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Oynaması ücretsiz üçüncü şahıs battle royale oyunu Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, yakında Erken Erişim'den ayrılacak ve 2022 baharında PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, 7 Eylül'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü.
 
Vampire: The Masquerade - Bloodhunt yapımcısı David Sirland bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi:
 
"Sürece, Haziran ayında PC platformunda başarılı bir Kapalı Alfa dönemiyle başladık. Sonbaharda Erken Erişim sürecimiz başladı. Geçtiğimiz altı ay boyunca topluluğumuzla sürekli iletişim halindeydik. Yayıncılardan, medyadan ve oyunculardan çok sayıda geri bildirim aldık.
 
2022 baharında PlayStation 5 ve PC için 1. Sezon'u yayınlayacağız. Tüm bu geri bildirimlerin yanı sıra yeni özellikleri oyuna uygulamak için çalışıyoruz. Ayrıca sizin için oluşturduğumuz tüm şık kıyafetleri göstermek için sabırsızlanıyoruz.” 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/760160/Vampire_The_Masquerade__Bloodhunt/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodhunt Platformlar: PC Geliştirici: Sharkmob Dağıtıcısı: Sharkmob Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler