Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, PS5 Konsollarına Geliyor

10.09.2021 00:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Sharkmob, 2021 yılı içerisinde üçüncü şahıs ücretsiz battle royale oyunu Vampire: The Masquerade – Bloodhunt'ı PlayStation 5 için yayınlayacağını duyurdu.
 
Vampire: The Masquerade – Bloodhunt, ilk olarak 7 Eylül'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim'de piyasaya sürüldü.
 
Yüzyıllar boyunca vampirler, Maskeli Balo'yu sürdürerek insanlar arasında yaşadı. Ancak yapılan bir ihanet, vampir mezhepleri arasında savaşa neden oldu ve onları Varlık olarak bilinen gizli topluluğun gazabına maruz bıraktı. Topluluğun amacı tüm vampirleri yok etmektir.

Bloodhunt, Vampire: The Masquerade evreninde geçen heyecan verici, oynaması ücretsiz bir battle royale oyunudur. Geceye hükmetmek için doğaüstü güçlerinizi, silahlarınızı ve zekanızı kullanın. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/760160/Vampire_The_Masquerade__Bloodhunt/ 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodhunt Platformlar: PC Geliştirici: Sharkmob Dağıtıcısı: Sharkmob Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler