Vampire: The Masquerade - Swansong Bir Kez Daha Ertelendi

30.11.2021 12:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Big Bad Wolf Studio, Vampire: The Masquerade – Swansong'u daha önce planlanan Şubat 2022 çıkış tarihinden 19 Mayıs 2022'ye erteledi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söyledi: " Amacımız, sizi içine çeken, zor kararlar vermenizi ve sonuçlarına katlanmanızı gerektiren bir dünya yaratmak. Swansong, hikayenin nasıl oynanacağına karar vermek için birçok karakter, seçenek, diyalog ve fırsat sunacak. Bir diğer amacımız ise kaliteli bir iş ortaya koymak. Dolayısıyla sizlere eşsiz bir yapım sunmak için ertelemek durumunda kaldık."
 
Vampire: The Masquerade'de, gerçek ve olağanüstü arasındaki çizginin sürekli bulanık kaldığı bu karmaşık dünyadaki cazibeli yaratıklar olarak oynayacaksın.

Eşsiz oynanışıyla Swansong, hem soruşturma hem de diğer karakterlerle olan sosyal etkileşimlerin esnasında yaptıklarının sonuçlarına büyük önem veriyor. Her durumu dikkatlice analiz etmelisin, çünkü verdiğin kararların kahramanlarının hayatları ve Boston Kamarası'nın kaderi üzerinde çok büyük etkileri olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Swansong Platformlar: PC Geliştirici: Big Bad Wolf Studios Dağıtıcısı: White Wolf Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler