Vanille de Lightning Returns'te Yer Alacak

28.07.2013 09:58 Alkan Adakaner


      Japonya'da Lightning Returns: Final Fantasy XIII için bir konferans düzenleyen Square Enix, 14 Şubat 2014'te piyasaya çıkacak olan oyunla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Öncelikle serinin önceki oyunlarını oynayanların tanıyacağı Vanille'in Lightning Returns'te de karşımıza çıkacağını belirtelim. Vanille'in Luxerion'daki dini bir grubun arasında olduğu söyleniyor.
 
     Bunun yanı sıra oyunda 4 adet büyük kıta olacağı söyleniyor. Başkent Luxerion, geniş çöllerle kaplı Dead Dunes, gözkamaştırıcı bir kıta olduğu söylenen Yusnaan ve son olarak da henüz detayları verilmeyen Wildland'e yolculuk yapacağız.
 
    Söylenenlere göre serinin önceki iki oyununun aksine Lightning Returns: Final Fantasy XIII'te 100'den fazla alışveriş mağazası olacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lightning Returns: Final Fantasy XIII Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler