Vanquish'e (Yine) Yeni Görüntüler

16.07.2010 15:13 Ersin Kılıç


 
     E3 fuarının en beğenilen oyunları arasında yer alan Shinji Mikami'nin yeni oyunu Vanquish için yeni ekran görüntüleri gelmeye devam ediyor.
 
     Dün yeni videosu ile karşımıza çıkan oyun, duyurulduğundan beri yayınlanan resimleri ile gündemde kalmaya devam ediyor. Sürekli yayınlanan bu ekran görüntülerinin aynı mekandan, farklı açılardan olması ise biraz can sıkıcı. Şahsen oyun hakkında farklı detay ve mekanları oldukça merak ediyorum.
 
     Ekim ayında Japonya'da, muhtemelen aynı dönemlerde batıda da çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler