Varlığından Bihaber Olduğumuz C&C Oyunu İptal

Command & Conquer serisinin efsanevi uzantısı Red Alert 2, bugün bile keyifle vakit geçirebileceğiniz bir içeriğe sahip.
09.05.2011 20:06 Talha Aynacı

 
     Video oyun endüstrisinin ekonomik gücü, bilindiği gibi sinema ve müzik gibi eğlence sektörünün diğer dallarını egale edecek güce fazlasıyla sahip. Her türden her telden yüzlerce oyunla oyunseverlerin karşısına çıkan yapımcı ve dağıtımcı firmaların başarılı olanları ise evlerine cepleri dolu olarak dönüyor. Her ne kadar hareketli ve kârlı bir pazar olsa da, kaliteli - kalitesiz pek çok oyunun raflarda yer edindiği video oyun dünyası, emekleri heder eden riskler de taşıyor. Bunun en güzel kanıtı, büyük maliyetlerle geliştirilen ancak başarılı satış rakamına ulaşamadığında hem kendisini yakan hem de yapımcısının kepenklerini kapattıran oyunlar.
 

     Sanırız EA'in bugüne değin hiç duyurmadığı ve internete videosu düşmeseydi hep bihaber kalacağımız  Command & Conquer : Arena'da böyle bir risk taşıdığı için esamesi bile okunmadan iptal edilen oyunlar listesine girdi. Belki de EA, C&C serisini daha fazla yıpratmak ve eskitmek istemediği için bu çalışmadan vazgeçti. MMORPG olduğu düşünülen proje acaba çıksaydı, serinin özlenen havasını devasa ortama taşıyabilir miydi ?

[DHVIDEO=2475]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Command & Conquer 4 : Tiberian Twilight Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: EA Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 19 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler