Varyemez Amca'dan Yeni Oynanış Videoları

06.06.2013 11:58 Gökhan Yılmaz

 
     1989'da çıkış yapan ve NES'in klasikleri arasında bulunan Ducktales, Capcom sayesinde yenilenmiş olarak hayata dönüyor. Oyunun Amazon ve Transylvania bölümlerinden yeni oynanış videoları geldi.
 
     Ducktales Remastered için yayınlanan yeni videolarda bir de karşılaştırma bulunuyor. Böylece oyunun eski ve yeni hali arasındaki farkı çok daha kolay bir şekilde görebilirsiniz.
 
     Eski nostaljik bölümlerin dışında Mount Vesuvius gibi tamamen yeni bölümler de bulunacak. En son PC sürümü de duyurulan Ducktales Remastered'ın çıkış tarihi henüz belli değil.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DuckTales Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Capcom Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 1 Dk önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler