Videolar Kısmı Yenilendi!

26.11.2009 19:23 Erdinç İyikul


 
Bölüm Sonu Canavarı'nda videolar kısmı yenilendi. Sayfanın altında yer alan videolar bölümü yeni tasarımıyla beraber artık daha fazla içeriği siz oyunseverlere sunuyor. Video incelemeler, oyun videoları ve kullanıcı videoları başlıkları altına ayrılan kısımda, her bir başlık için en güncel 12 içeriği rahatlıkla görüp, izleyebileceksiniz.
 
Şu an yayında olmayan kullanıcı videoları bölümü önümüzdeki günlerde aktif hale gelerek, siz kullanıcılarımızın videolarını BSC üzerinden paylaşmasına imkan tanıyacak. Bu sayede oyunlar için hazırladığınız özel videoları ya da farklı video içeriklerini herkesle paylaşabileceksiniz.
 
Videolar kısmındaki güncelleme ile beraber, ilerki günlerde daha farklı yeni bölümler ve tasarımsal değişiklikler BSC kullanıcılarını bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler