Virtua Tennis 4 Vita'dan 6 Dakikalık Video

Virtua Tennis kendi türünün en iyileri arasındabulunuyor
09.08.2011 10:49 Alkan Adakaner


     Daha önce PlayStation 3, Xbox 360, Wii ve PC için piyasaya çıkan Virtua Tennis 4 Sony'nin yeni taşınabilir oyun konsolu Playstation Vita ekranlarına da gelecek. İçerik olarak benzer şeyler sunması beklenen oyunun grafiklerinin nasıl olacağını merak ediyor musunuz? O zaman yeni video size yanıt verebilir.

     Tamamen oyun için görüntülerden oluşan Virtua Tennis Vita'nın grafiksel olarak her ne kadar PS3 kadar iyi bir performans sergilediğini söyleyemeyecek olsak da bir taşınabilir cihaza göre oldukça iyi bir iş çıkarılmış.

     Farklı kortlardaki mücadelelere tanık olduğumuz bu videoda özellikle yakın çekimlerde tenisçilerin ayrıntılı görünmesi Vita'nın gücünü de ortaya koyuyor. Cihazın çıkış oyunlarından birisi olacak Virtua Tennis Vita'nın videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Virtua Tennis 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler