Vita Bellek Kartlarının Fiyatı Resmi Değil

Sanırım bellek kartı satın almayan oyuncu sayısı fazla olmaz
10.12.2011 08:21 Alkan Adakaner

      Japonya'da ve Gamestop mağazalarında Playstation Vita'nın bellek kartları ile ilgili fiyat bilgileri ortaya çıktığında bu konsolu bekleyen oyuncular büyük tepki göstermişti. Dijital oyun satışının da önemli olacağı konsolda yüksek kapasiteye sahip bellek kartlar almak isteyenler fiyatlardan çok şikayetçiydi. Sony ise henüz resmi fiyatı açıklamamış.
 
      Kotaku editörlerinden Stephen Totilo'nun Sony yetkilileri ile gerçekleştirdiği görüşmede yetkililer bu fiyatların resmi olmadığını ve resmi fiyatlar için beklemede kalınması gerektiğini söylemişler.
 
       Sony, daha önce Gamestop mağazalarının fiyat listesine de müdahale etmişti. Mağazanın listesinde 29.99 olarak gözüken 4GB bellek kartı fiyatının 24.99 dolar, 8GB'lık bellek kartının ise 49.99 değil, 39.99 dolar olduğunu açıklamıştı. Anlaşılan bu düzeltilmiş fiyatlar bile değişebilir.
 
     Her şeye rağmen bellek kartlarının fiyatlarında çok büyük bir indirime gidilmesi zor görünüyor. Sonuç olarak Japonya'da bu bellek kartları Gamestop mağazasının fiyatlarından daha düşük değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler