Vita Oyunları Japonya'da İlk 50'ye Anca Girebildi

29.12.2011 20:00 Samet Konuksal


     Media Create'in haftalık olarak yayınladığı Japonya oyun ve konsol satışlarını dün sizlerle paylaşmıştık. Konsol sıralamasında epey gerilere düşen Vita'nın oyunlarını da ilk 20 oyun listesinde görememiştik.
 
     Çıkış haftasından sonraki haftada büyük bir çöküşe sürüklenen Vita hakkında Media Create'in bir yanlışlık yaptığı yönünde laflar çıkmasının ardından Media Create, konuyu aydınlattı. Japonya'nın haftalık satış listesini ilk 50 şeklinde yayınlayan ekip, Vita oyunlarının konumunu sergiledi.
 
     Yayınlanan listeye göre Playstation Vita'nın Japonya'da en çok satan oyunu, 37. sıradaki Hot Shots Golf 6 oluyor. Hot Shots Golf 6'yı takip eden yapım ise 40. sıradaki Uncharted: Golden Abyss.
 
     Japonya'nın en çok satan ilk 50 listesine girebilen diğer Vita oyunları ise 44. sıradaki Dynasty Warriors Next ve 49. sıradaki Lord of Apocalypse oluyor. Bir karşılaştırma yapmak için örnek vermek gerekirse ilk 50 listesinin 50. sıradaki yapımı, 2008 yılında Wii'ye çıkan Smash Bros. X.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler