Vita İçin Call of Duty Onaylandı

18.02.2012 20:52 Levent Polater

 
    Sony'nin Playstation için pazarlama yöneticilerinden Guy Longworth, Vita için Call of Duty oyunu yapıldığını duyurdu. Sonbahar aylarında Vita platformuna da Call of Duty oyunu çıkaracaklarını söyleyen Longworth, olası bir Vita Call of Duty oyununun yeni mi yoksa bir port mu olacağıyla ilgili bilgi vermekten ise kaçındı.
 
    Ekim ayı dolaylarında Treyarch'ın verdiği bir iş ilanında yeni konsol için başarılı bir oyun uyarlaması sloganıyla personel arıyordu. Bu bahsi geçen yeni konsolun Wii U mu yoksa Vita mı olduğu ise bilinmiyordu.
 
    Activision, yeni Call of Duty'yi onaylasa da PC, PS3 ve Xbox 360 gibi kesin çıkacağı düşünülen platformların yanısıra yeni konsollar ile ilgili planlarını açıklamadı. Vita'da da Call of Duty görmek hiç fena olmazdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 5 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler