Vita için UMD Transfer Programı Batı'da Olmayacak

UMD Transfer programı Japonların çok işine yarayacaktır
23.02.2012 09:43 Alkan Adakaner


      Japonya'da PSP oyunlarına UMD formatında sahip olan oyuncular UMD Transfer programı çerçevesinde bu PSP oyunlarını PSN'den indirimli olarak Vita'ya indirme şansı yakalamışlardı. Anlaşılan bu program Japonya'ya özel kalacak.
 
      Sony worldwide studios patronu Shuhei Yoshida, Amerika'da (tabi ki Avrupa'da da) UMD Transfer programının olmayacağını açıkladı. Bunun nedeni Amerika'da PSP oyunlarına pek ilgi olmamasına rağmen Japonya'da çok büyük talep olması ve bu bölgede konsol için hala önemli oyunların piyasaya çıkmasıymış.
 
      Gerçekten de PSP'nin Amerika'daki satış performansı oldukça kötü. Buna rağmen konsol Japonya'da hala iyi satıyor. Gerçi Batılı oyuncuların da Vita oyunları varken PSP oyunlarına çok fazla ilgi göstermesi de beklenmiyor, ama bazı klasikleri uygun fiyata arşivimizde bulundurmak çok iyi olurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler