Vita'nın AR Kartı Gün Yüzüne Çıktı

İlk PS Vita AR Kart tasarımı
16.09.2011 01:04 Levent Polater

 
    Playstation Vita'daki AR sisteminin 3DS'e göre daha gelişmiş olacağı söyleniyordu. Playstation Vita'nın şimdiye kadar gösterilenler itibariyle ben AR kart'a ihtiyaç duymayacağını sanıyordum. Ancak pek de öyle değilmiş. Vita kendine has bir AR kart kullanacak ve bu ilk kez Tokyo'daki bir etkinlikte gösterildi.
 
    Yukarıdan PS Vita için tasarlanan bir AR kartın görüntüsünü görebilirsiniz. Bu, final tasarımı değil, yani Vita çıktığında bambaşka bir görünümle karşımıza çıkabilir. Ama hemen hemen aynı boyutlarda olacağını düşünüyoruz.

    PS Vita da 3DS gibi 6 AR kart ile beraber satılacak. Bu kartlar ile gerçek alanlara sanal gerçeklik katabilecek ve Vita'da çevreyle etkileşime girebileceğiniz interaktif oyunlar oynayabileceksiniz. Bunun envai çeşit örneğini 3DS ile birlikte görmüştük. Vita'nın bu teknolojiyi daha ileriye götüreceği söyleniyordu. Göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler