"Vita'ya Oyun Yapmak Çok Rahat"

Wipeout 2048, Vita'nın çıkış oyunlarından olacak.
25.08.2011 16:04 Levent Polater

 
    PlayStation Vita'nın oyun geliştirme yönünde Sony'nin şimdiye kadarki en rahat konsolu olduğu referansları gittikçe artış gösteriyor. Şimdi de bu destek Wipeout 2048 yapımcısı Sony Liverpool'dan geliyor.
 
     Oyunun yönetmeni Stuart Tilley, ekibinin yeni Wipeout'u Vita'ya geliştirirken hiç zorlanmadıklarını hatta daha önce çalıştıkları tüm platformlar arasında Vita'nın bu konuda en kolay olduğunu sözlerine ekledi.
 
    "Şimdiye dek çalıştığım tüm Playstation'lar arasında bu çalışması en kolay olanı. Bize çok iyi araçlar (tools) verdiler. Bunlar ile çok daha hızlı bir biçimde çalışabiliyoruz."

    Sony de Playstation 3'e oyun geliştirenlerin Vita'ya çok daha rahat uyum sağlayacaklarını belirtmişti ve bu konsola oyun geliştirmenin kolaylığına dikkatleri çekmişti.Gerçekten de yapımcılar bunu görmüş olacak ki bu konsola oyun geliştirmek oldukça rahat duyumları alıyoruz. Özellikle PS3'ten PS Vita'ya aktarılan remake'ler konusunda büyük hız sağlanabiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler