WSJ: Playstation 4.5 Bu Yıl Duyurulacak

28.03.2016 18:03 Alkan Adakaner


    Sony'nin Playstation 4.5 üzerinde çalıştığı resmi açıklama olmasa bile kesinleşti diyebiliriz. Bu yeni konsol hakkında Wall Street Journal bir rapor yayınladı ve Playstation VR çıkmadan önce duyurulacağını vurguladı. Yani Ekim 2016'dan önce.
 
    Bu rapora göre Sony aynı anda iki konsolun da (PS4 ve PS4.5) üretimine devam edecek. Ayrıca her iki konsol da birbirinin oyunlarını çalıştıracak. Bunun anlamı PS4 ileriye uyumlu bir konsol olacak, ama sadece oyunları daha düşük çözünürlük, saniye-kare oranı ve grafik detay seviyesinde çalıştıracak.
 
    Eğer konsol Ekim ayından önce duyurulacaksa muhtemelen Gamescom 2016'da karşımıza çıkacaktır. Ayrıca cihazın en erken 2017 yılının başında raflardaki yerini alması bekleniyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 107 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler