WWE 13'de Yeni Bir Tekrar Sistemi Olacak

04.06.2012 09:14 Erkut Köse


   Her sene geleneksel olarak piyasaya giriş yapan Amerikan Dövüşü oyunu WWE serisinin son üyesi WWE 13 için yeni bir özellik duyuruldu.
 
   Buna göre oyunun klasik replay, yani tekrar sistemi baştan aşağı yenilenecek. Hatırlarsanız eskiden dövüşün önemli bir anı gerçekleştiğinde ekran ikiye bölünüyor ve oyun durmadan o anı izlememiz mümkün oluyordu. Ancak yapılan açıklamaya göre bu sistem tarihin tozlu raflarındaki yerini alacak.
 
   Mevcut sistem yerine ise oyunu durduracak ve tam ekran olarak tekrar gösterecek bir sistem geliyor. Birçok kamera açısıyla birlikte çalışacak olan bu yeni tekrar sisteminde, yavaş çekim görüntüler ise bulunmayacak. Yani çok daha gerçekci görüntüler ortaya çıkacak. Konu hakkında detaylı bilgilerin ve videonun ilerleyen dönemlerde gelmesi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 13 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: THQ Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 1 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 2 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 3 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 3 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler