WWE 13'ün Ön Siparişleri Çığ Gibi Büyüyor

29.06.2012 19:02 Erkut Köse


   THQ'nun her sene düzenli olarak piyasaya sürdüğü, ancak son yıllarda kendini tekrar etmesi sebebiyle eski şaşalı günlerini aratmaya başlayan WWE serisi, iyi bir geri dönüş yapacak gibi görünüyor. 
 
   Yapılan açıklamalara göre oyunun ön siparişleri geçtiğimiz yıla göre %171 artmış durumda. Playstation 3 oyuncuları geçtiğimiz seneye göre %181 oranla oyunu daha fazla ön sipariş vermişken, Xbox 360 sahipleri ise %170 daha büyük ilgi göstermiş. Wii versiyonunda ki ön siparişler ise %84 artış göstermiş.
 
    Krizi halen daha tam olarak atlatamayan firma için bunların bir doping etkisi yaratacağı kesin. Bakalım oyunun normal satışları nasıl olacak, merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 13 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: THQ Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 2 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 5 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 6 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 7 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler