WWE 2K20'den İlk Fragman Sızdı! Çıkış Tarihi de Açıklandı!

05.08.2019 00:28 Özgür Eroğlu

 
Her yıl düzenli bir şekilde piyasaya sürülen WWE serisinin yeni oyunu 2K20'den ilk fragman geldi ve çıkış tarihi de sızdırıldı. WWE 2K20 sızdırılan fragmana göre 22 Ekim 2019 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.
 
Fragmanda görebileceğimiz üzere; erkeklere özel bir yemek gibi gözüken bir etkinlikte tavanın yıkılmasıyla birlikte içeriye WWE Kadınlar Şampiyonu Becky Lynch'in girmesiyle tüm gözler ona dönüyor. İçeride görebileceğimiz diğer dövüşçüler ise Hulk Hogan, “Stone Cold” Steve Austin, Braun Strowman, Velveteen Dream. 
 
Oyunla ilgili resmi açıklamalar 5 Ağustos'ta gelecek. Kadın güreşçilerin biraz daha ön planda olacağını düşündüren ve "Step Inside" sloganıyla göze çarpan oyunun ilk fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyun şu an için PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları için 22 Ekim 2019'da çıkacak gibi gözüküyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 2K20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler