WWE 2K23 PC Sürümü Yeni Nesil Özelliklere Sahip Olacak

12.02.2023 16:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Visual Concepts tarafından biz oyunculara sunulacak olan güreş oyunu WWE 2K23 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte oyunun PC sürümünün eski nesil özelliklere sahip olacağı belirtilmişti ancak bu duruma yaratıcı yönetmen Lynell Jinks bir açıklık getirdi.
 
Oyunun PC sürümü yeni nesil konsollar ile eşit seviyede olacak 
 
 
 
Yaratıcı yönetmen Lynell Jinks, WCCFTech ile yaptığı bir röportajda WWE 2K23'ün PC sürümünün PS5/Xbox Series X sürümleriyle aynı seviyede olacağını belirtti. Bunun yanı sıra iyi bir ekran kartınız varsa oyunu en üst seviyede oynayabilirsiniz ifadelerini kullandı.
 
Jinks ek olarak şunları söyledi: "Yeterince iyi bir grafik kartınız varsa yeni nesil konsollarla aynı seviyede oyunu deneyimleyebilirsiniz. Tüm konsol araçları PC'de çalışır durumda ve hem konsol hem de PC sürümü aynı özelliklere sahip olacak.
 
Ekran kartına bağlı olarak siz de bu oyunun PC sürümünden konsol deneyimi elde edebileceksiniz. Bu deneyimi elde etmek için biraz fazla ücret ödemeniz gerekecek. Ancak şu zamanda iyi bir grafik kartı almak muhtemelen bir PS5 veya Xbox Series X almaktan daha kolay."
 
WWE 2K23, 17 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 2K22 Platformlar: PC Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler