Walking Dead'in "Daryl & Carol" Spin-off Dizisi Çok Farklı Olacak

03.10.2020 12:48 Özgür Eroğlu

 
Birden fazla yapımla genişletilen The Walking Dead evreni, geçtiğimiz haftalarda duyurulan Daryl & Carol ile biraz daha genişleyecek.
 
Daryl & Carol karakterlerine odaklanması dışında dizinin nasıl bir tarzı olacağı bilinmiyor. Ancak The Walking Dead evreninin baş içerik sorumlusu Scott Gimple, seri ile ilgili kısa bir açıklamada bulundu.
 
Söylediğine göre bu dizi, diğer The Walking Dead yapımlarına göre çok daha farklı olacakmış. Nasıl farklı olacağını ne yazık ki açıklamadı. Ancak karakterler için yeni bir başlangıç olacağını söyledi.
 
Dizinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor, ancak 2021'den önce yayınlanmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler