War Thunder Yapımcısından Araba Parçalama Odaklı Yeni Bir Oyun

23.05.2015 20:14 Ömür Gencer

 
        War Thunder'ın arkasındaki yapımcı firma Gaijin Entertainment, yeni bir oyun duyurusuyla karşımızda. Yapımcı ekip arabaların birbirini parçalamaya çalışacağı yeni bir oynaması ücretsiz MMO-yarış oyunu duyurdu.
 
        Crossout adını alacak bu oyunda kendi arabamızı inşa edeceğiz ve rakip arabaları parçalamaya çalışacağız. Geliştirici ekip Crossout'ta geniş bir araç kişiselleştirme yelpazesi bulunacağını dile getiriyor. Oyundaki aracımızın şeklini, zırhını, silahlarını, destek sistemini ve görünümünü kişiselleştirebileceğiz. Yapımda yer alan silahlar arasında matkaplar, elektrikli testereler, makinalı tüfekler, roketatarlar, uçan dronelar gibi birbirinden ölümcül alet bulunacak.
 
       Bahsettiğimiz bu vahşi oyunun beta süreci bu yaz başlayacak. Eğer oyun ilginizi çektiyse Crossout'un resmi sitesinden betaya kaydolabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crossout Platformlar: PC Geliştirici: Gaijin Entertainment Dağıtıcısı: Gaijin Entertainment Tür: MMO-Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler