Warcraft'ın Yeni Karakter Modelleri Geliyor

24.01.2014 11:17 Samet Basri Taşlı


     BlizzCon 2013 sırasında oyunculara, gelişmiş karakter modellemeleri ve animasyonları sözü verilmişti. Şimdi ise bu geliştirmeler hakkında daha fazla bilgi yayınlanmaya başlandı.
 
     Baş Sanat Yönetmeni olarak görev yapan Chris Robinson tarafından yayınlanan blog sayfasında ilk olarak Human Female modeli tanıtılıyor. Bu model geliştirmelerini var olan karakterler için bir "ruhsal geliştirme" olarak görüyorlar. Orjinaline sadık kalarak, karakterin ten renginden saçına, bütün ana modelini değiştiriyorlar. Chris Robinson, ellerinde kullanabilecekleri yeni fikirler olduğunu, ama öncelikle var olan bütün modellemeleri yenileyeceklerini söylüyor.
 
     Bu geliştirmeler kapsamında bazı bölgelerde 5000'den fazla poligon kullandıklarını, tüm karakterlerin animasyonlarını da geliştirdiklerini öğreniyoruz. Worgen, Goblin ve Panda ırkları dışındaki tüm karakter modellemelerinin yeniden yapıldığı güncelleme, Warlords of Dreanor ile birlikte gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Warlords of Draenor Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler