World of Warcraft'ın Yeni Güncellemesi Oyuna Yeni Bir Mod Ekliyor

01.09.2015 10:55 Tunahan Başol


     World of Warcraft'a Mercenary modunu ve Warlords of Draenor ile eklenen bölgelerin üstünde bineğiniz ile uçma özelliğini ekleyecek olan  6.2.2 kodlu güncellemenin çıkış tarihi duyuruldu.
 
     Blizzard tarafından yapılan açıklamaya güncelleme bugün(Türkiye için 2 Eylül'ün ilk saatleri olabilir) oyuncularla buluşmuş olacak. Güncellemenin en önemli özelliği olarak Mercenary modunu gösterebiliriz. Bu modda düşman gruba karşı gerçek anlamda 'paralı asker' olacaksınız.
 
      Ayrıca oyuna yeni "Draenor Pathfinder" başarımını ekleyen güncelleme, bu başarımı kazananlara Soaring Skyterror bineğini ücretsiz olarak sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Warlords of Draenor Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler