Warface'in Battle Royale Modu Oynanabilir Durumda

23.11.2017 18:10 Tunahan Safdır


     Battle Royale rüzgarı oyun dünyasını kasıp kavurmuş durumda. Hal böyle olunca oyunları bu konsepte uyan yapımcılar da Battle Royale ile ilgili çalışmalar yürütüyor.

     Bu çalışmalardan biri de Crytek'in Warface oyunu için yapılıyordu. Şimdi ise modun yayınlandığı açıklandı. Ancak sınırlı bir süre için. Oyuna son güncellemeyle birlikte gelen Battle Royale modunda 15 oyuncu Mojave Desert üzerinde, ellerinde bıçaktan başka hiçbir eşya olmadan oyuna başlayacak. Sonrasında ise diğer örneklerinde olduğu gibi son bir kişi ayakta kalana kadar mücadele devam edecek. Oyuncu sayısının diğer örneklere oranla az oluşu mücadelenin daha hızlı bir aksiyona sahne olacağı izlenimi veriyor. Ayrıca Battle Royale modu için bir de tanıtım videosu yayınlandı.

     Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warface Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler