Warframe'in Dosya Boyutu En Az 15GB Küçülüyor

11.09.2020 08:17 Gazali Çetinkaya

Geliştirici Digital Extremes, oynaması ücretsiz aksiyon oyunu Warframe'in şu anda yaklaşık 40GB olan dosya boyutunun en az 15GB küçüleceğini duyurdu.
 
Digital Extremes, Oodle Texture adı verilen teknolojiyle oyunun dokularını yeniden düzenleyerek sıkıştırıyor. Bu sayede dokuların boyutu yarıya düşecek fakat gözle görülür bir fark olmayacak.
 
İlk güncelleme ışık haritalarına odaklanıyor. 6.5GB boyutundaki güncelleme önümüzdeki hafta PC için yayınlanacak ve oyunun şu anki dosya boyutu 6.6GB daha az olacak. İleride iki tane daha böyle güncelleme yayınlanacak ve diğer platformlara da bu iyileştirmelerin gelmesi planlanıyor.
 
Digital Extremes'ten Glen Miner tarafından belirtilene göre "Warframe'de artık o kadar çok fazla içerik var ki, bazı insanlar oyunu küçük SSD'lere sığdıramıyor ve bu yüzden oyunu yavaş bir HDD'den çalıştırmak zorunda kalıyor. Oyunda artık o kadar çok fazla içerik var ki, geniş NVME SSD'lerde de oyun her zaman her şeyi bizim istediğimiz kadar hızlı yükleyemiyor."
 
Öncesi
 

Sonrası
 
 

Öncesi
 
 

Sonrası
 
 

Bunlar aynı ekran görüntüleri değil. Eğer bir fark görmüyorsanız demek ki iyi bir iş çıkarılmış.

Umuyoruz ki Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone ekibi de Digital Extremes'in bu haberini görmüştür.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warframe Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler