Warhammer 40,000: Darktide Xbox Series Konsollarına Geliyor: Tarih Açıklandı

24.08.2023 17:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Fatshark, hack and slash oyunu Warhammer 40,000: Darktide'ın Xbox Series sürümünün 4 Ekim'de çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak. Warhammer 40,000: Darktide ilk olarak 30 Kasım 2022'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Steam'de oyunun incelemeleri "karışık" 
 
 
 
İlk olarak PC platformuna çıkış yapan vahşetin dozunun bir hayli yüksek olduğu Warhammer 40,000: Darktide için kullanıcı incelemeleri pek de olumlu değil. Oyunun şu anda 61 bini aşkın kullanıcı incelemesi bulunuyor ve bunlardan sadece yüzde 55'i olumlu. Oyun an itibarıyla Steam'de karışık incelemelere sahip olarak karşımıza çıkıyor.
 
Warhammer 40,000: Darktide temelde düşmanları parçalayabileceğimiz ve aksiyona dalış yapabileceğimiz nişancı deneyimini bizlere aktarıyor. Tertium şehrini kana susamış düşman ordularından geri almak için adım atılacağımız oyun Vermintide serisinin arkasındaki ekip tarafından biz oyunculara sunuluyor. Oyun bizlere co-op odaklı bir deneyimi aktarıyor.
 
Gizemli ve kötü niyetli güçlerin bulunduğu bu dünyada tüm şehrin kontrolünü tekrardan geri almaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda karşımıza tuhaf tuhaf düşmanlar çıkıyor ve bunları elimizdeki silahlarla ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. 
 
Xbox Series çıkış tarihi fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40,000: Darktide Platformlar: PC Geliştirici: Fatshark Dağıtıcısı: Fatshark Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler