Warhammer 40,000: Darktide'ın Xbox Series Sürümü Ertelendi

25.01.2023 12:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Fatshark tarafından oyunculara sunulan çok oyunculu nişancı aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Darktide'ın Xbox Series sürümü ertelendi. Xbox Series sürümünün yanı sıra sezonluk içerikler de ileri bir tarihe alındı. Bunun arkasında ise PC sürümünü oynayan oyunculardan alınan geri bildirimler yer alıyor.
 
Erteleme hakkında ekip bir açıklama yaptı
 
 
 
Hem içeriğin hem de Xbox Series sürümünün ertelendiği oyun hakkında ekip bir açıklama yaptı ve bu açıklama kapsamında şunları belirtti: "Fatshark ekibi olarak sizlere keyif alabileceğiniz bir oyun deneyimi sunmak istiyoruz. Warhammer 40,000: Darktide oyununda yapmak istediğimiz temel husus sizi saatlerce değil haftalarca oynamaya devam ettirecek içerik sunmak. 
 
Önümüzdeki birkaç ay boyunca geri bildirimlere odaklanacağız. Özellikle eksiksiz bir zanaatkarlık ve daha ödüllendirici bir ilerleme sistemini sizlere sunmak istiyoruz. Bunun yanı sıra oyun kararlılığı ve performans optimizasyonu üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu durum aynı zamanda sezonluk içeriğin ve Xbox Series X|S sürümünün gecikeceği anlamına geliyor."
 
Warhammer 40,000: Darktide, 30 Kasım 2022'de Steam ve Microsoft Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Xbox Series sürümünün de "kısa bir süre sonra" piyasaya sürülmesi planlandı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40,000: Darktide Platformlar: PC Geliştirici: Fatshark Dağıtıcısı: Fatshark Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler