Warhammer 40K Animasyon Dizisi Angels of Death Duyuruldu

20.12.2018 10:49 Gazali Çetinkaya

 
Games Workshop, Warhammer 40,000 evrenini temel alacak ilk resmi animasyon dizisini duyurdu.

Dizinin başlığı “Angels of Death” olarak belirlendi ve yapımcılığını da popüler hayran dizisi Helsreach'in arkasındaki ekip üstlenecek.
 
Games Workshop: "Uzak geleceğin acımasız karanlığını daha önce hiç olmadığı gibi hayata geçiriyoruz. Destansı savaş, kahramanca fedakarlık, bir sürü patlama, vahşi yakın dövüş Chainsword düelloları ve bazı duygu yüklü diyaloglara hazır olun."
 
Games Workshop'un Black Library ekibindeki birkaç yazar tarafından kaleme alınmış senaryoda Angels of Death bir grup Blood Angel Space Marines'i takip edecek. Live-action kısa film Guardsman'de çalışmış olan Electronic Arts sinematik tasarımcısı Richard Boylan da ayrıca dizinin yapımcı kadrosunda. 

Dizi önümüzdeki yıl Warhammer TV YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak.

Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 11 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 29 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler