Warhammer 40K MOBA'sı Önümüzdeki Ay Erken Erişime Açılıyor

19.11.2015 07:48 Tunahan Başol

 
     MOBA ve twin stick shooter oynanış yapılarının Warhammer evreninde harmanlanmış hali olarak özetleyebileceğimiz Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena'ın erken erişime açılacağı tarih geliştiricisi Whitebox Interactive tarafından duyuruldu.
 
     Warhammer 40,000'in karanlık gelecek temasıyla hazırlanan ve diğer MOBA'ların aksine daha açık bir savaş alanı sunacak olan oyunda yetenek bazlı bir kontrol şeması olacak. Oyuncular gelen ataklardan kaçabilecek ve duvarlara veya diğer karakterlerin arkasına siper alınmasına imkan verecek.
   
     Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena, 9 Aralık'ta erken erişime açılacak. Aşağıda oyuna ait ekran görüntülerini bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena Platformlar: PC Geliştirici: Whitebox Interactive Dağıtıcısı: Whitebox Interactive Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler