Yeni Bir Warhammer 40K MOBA'sı Duyuruldu: Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena

25.02.2015 19:11 Ömür Gencer

 
        Geliştirici ekip Whitebox Interactive, yeni bir Warhammer oyunu duyurdu. Firma Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena adını alan bu yeni oyununu hızlı tempolu, shooter ve MOBA olarak tanımlıyor.
 
       Bahsettiğimiz yeni MOBA oyunu Commorragh'ın başkenti Dark Eldar'da geçiyor. Yapımda Space Marine, Ork ve Tau ordularından dörtlü takımlar birbiriyle savaşacaklar. Yapımcı ekip şimdiye kadar Stormboy, Assault Terminator, Scout, ve Tau Fire Warrior adlı hero karakterlerini duyurdu. İlerleyen günlerde yeni herolar duyurulacaktır.
 
       2014 yılında kurulan ve ilk olarak Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena'yı geliştiren Whitebox Interactive'in patronu oyun hakkında şu sözlere yer veriyor: "Whitebox'ta Warhammer 40,000'e tutkusu olan sıkı MOBA oyuncularıyız. Amacımız her oyun becerisinden oyuncunun oynayıp eğlence ve zaferi hissedebileceği emek verilmiş bir deneyim sunmak."
 
       Yapımcı firma online mağazası üzerinden yeni duyurulan oyun için çeşitli paketler satmaya başladı bile. Oyuna erişim imkanının yanında bazı eşyalar içeren bu paketlerin en ucuzu 25 dolarken en pahalısı 250 dolar. Yapımın duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena Platformlar: PC Geliştirici: Whitebox Interactive Dağıtıcısı: Whitebox Interactive Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 11 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler