Warhawk Takımı Yeni Oyununu Yakında Duyurabilir

02.07.2010 12:36 Alkan Adakaner


 
     Playstation 3'ün çıkış oyunlarından olan ve multiplayer bir yapı üzerine inşa edilen Warhawk oldukça iyi puanlar alarak beğeni toplamıştı. Lightbox Interactive tarafından geliştirilen oyunda Sony Santa Monica stüdyolarının da desteği bulunuyordu.

     İlk olarak disk formatında satılan oyun daha sonra Playstation Network üzerinden de satışa sunulmuştu. Her ne kadar satışları beklendiği gibi olmasa da Warhawk herkesin aklında başarılı bir oyun olarak kaldı.
 
     Sony Computer Entertainment Worldwide Studios'tan Shuhei Yoshida aynı ekibin yeni oyununun yolda olduğunu açıkladı ve bu oyunun yakında açıklanabileceğini söyledi. Yeni bir Warhawk oyunuyla mı karşılaşacağız, yoksa yepyeni bir projeyle mi anlaşılan bunu yakında öğreneceğiz.
 
     Son dönemlerde multiplayer oyunların büyük ilgi gördüğünü göz önüne alırsak Warhawk'ın devam oyununun ilkinden daha fazla tutulacağını öngörebiliriz. Sony; Gamescon'da yeni Warhawk sürprizi yaparsa şaşırmamak gerek.
 
kaynak
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler